Περιγραφή
Το 1939 ο παππούς Παναγιώτης Χάχαλης αρωμάτισε το βερμούτ με χιώτικα βότανα και ταξίδεψε την ποτοποιία και τη συνταγή του από τη Χίο στην Πάτρα που φημίζεται για τις ποικιλίες μοσχάτου.
Σήμερα, από τη συνεργασία της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π. ΧΑΧΑΛΗΣ με τον εξειδικευμένο bartender Αργύρη Οικονομάκο, προκύπτει το VERMOOD, όπου η παλιά συνταγή τελειοποιείται και αποκτά μοντέρνα διάθεση. Η γλύκανση είναι φυσική, προερχόμενη από εκλεκτό ημίγλυκο λευκό οίνο (Μοσχάτο) που αρωματίζεται με αρτεμισία, περγαμόντο και ποικιλία ελληνικών βοτάνων.
Καινοτόμο προϊόν από 100% φυσικά εκχυλίσματα. Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών και ζάχαρης, περιέχει ελληνικό μέλι που ενισχύει την ιδιαίτερη γεύση του.
Απολαύστε το δροσερό (12-13ºC) σαν απεριτίφ, σκέτο, με πάγο, ή στα πιο μοναδικά cocktail.
Ενδιαφέρουσα πρόταση αυτή του white Negroni.